Spalam si scoatem simburii de la visine. Punem visinele in sticle cu git larg si turnam zaharul. Adaugam cuisoare,
vanilina, scortisoara si frunzele de visina.Le lasam timp de 8-10 zile, apoi adaugam vodka si le lasam inca 4 saptamini,il scurgem si il strecuram in sticle curate si uscate.
Mie imi iesa 1 litru si cam 400ml.
Gustul este formidabil datorita comdimentelor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii