Se cresteaza pe lung 2 batoane de vanilie si se scoate miezul;se dau batoanele in clocot in 250 ml apa,cu miez cu tot,zahar si miere;se fierb 20 minute .
Se scot batoanele de vanilie si se lasa sa se racoreasca amestecul.Apoi se adauga brandy.
Lichiorul se toarna in 2 sticle si in fiecare se asaza un baton de vanilie intreg.Se inchid sticlele ermetic si se depoziteaza la racoare.Este valabil 4 luni.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii