Se taie petalele de la florile de trandafiri, se clatesc, se lasa pe un prosop sa se usuce.
Se taie petalele de la florile de trandafiri, se clatesc, se lasa pe un prosop sa se usuce.
Se da prin razatoarea mica o lamaie mare.
Intr-un vas se pun petalele de trandafiri, zaharul, lamaia data prin razatoare si se freaca pana se sfarama petalele. Se adauga alcoolul, apa plata si se pun intr-o sticla sau damingeana mai mare sa se poata agita din cand in cand compozitia.
Se pune sticla sau damingeana la loc racoros si intunecos si in fiecare zi se agita sticla, timp de 30 zile, dupa care se poate lasa sa se odihneasca. Dupa circa 30 de zile se poate strecura lichiorul dar eu am lasat mai mult de 30 zile. Dupa ce se strecoara, se poate pune in sticle mai mici si se poate consuma la diferite ocazii. Aceasta bautura este foarte fina si cu o aroma deosebita. Sa aveti bafta ca in viata sa degustati macar o data aceasta minunata licoare!
Eu o voi pastra si imi voi delecta prietenii care imi vor trece pragul.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii