Galbenusurile se freaca cu zaharul intr-un castron de 2 l smaltuit se adauga 1/2 zahar vanilat si se toarna treptat laptele rece. Compozitia se bate 10 minute pe baie de aburi cu telul in forma de para. Cand se ia de pe foc, se pune restul de zahar vanilat, dupa ce s-a racit putin se adauga alcoolul si romul, amestecand mereu, apoi se rastoarna in sticle. Se poate servi dupa ce s-a racit sau se poate lasa un tp pana se ingroase. se agita inainte de folosire.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii