Se pun intr-o sticla tarhonul tocat, foile de patlagele, simburii de mere striviti, foile de menta tocata, busuiocul tocat, peste care se adauga alcoolul si cele 200 gr apa. Dupa 30 zile se strecoara si se filtreaza. Se face un sirop din 200 gr zahar si 150 gr apa si se adauga peste lichior.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii