Se spala bine gutuile si se sterg cu un prosop. se taie in patru, fara sa se curate de coaja. Se pun buc de gutui intr-un blender si se proceseaza grosolan. Se goleste continutul vasului blenderului intr-o sticla cu git larg, si se aduga zaharul, scortisoara si votca, se lasa la macerat 45 de zile intr-un loc racoros si intunecat.
Se strecoara continutul intr-o sita in sticle mai mici si se pastreaza in frigider.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii