Alcoolul, cafeaua si vanilia se pun intr-o sticla de 5 l care se va astupa ermetic si se va scutura la fiecare 2 zile timp de 12 zile. Zaharul se dizolva in apa iar siropul rezultat se lasa sa fiarba si sa dea in 2-3 clocote. Cand s-a racit se amesteca cu laptele nefiert, cu alcoolul si cafeaua si se agita imediat, pentru a se amesteca bine. Se lasa sticla nemiscata timp de 4 zile pentru ca laptele, prin coagularea lui, sa incorporeze toate impuritatile.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii