Se taie coaja de la lamaie,dar numai partea galbena,deoarece partea alba va da un gust amarui,si se pune in alcooltimp de 7 zile.Dupa 7 zile se pune intr-o oala alcoolul macerat cu cojile de lamaie se adauga laptele,zaharul si vanilia si se pune la fiert pana ce face bule.Se lasa pana se raceste complet se toarna in sticle si se pune la congelator.Dupa ce se consuma se pune din nou la congelator.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii