Ciocolata o rupem bucati si adaugam putina crema, o punem la foc in baie de aburi cind se va topi o punem la o parte sa se racoreasca.
In restul de crema punem zaharul vanilat si il batem cu mixerul pina se va topi zaharul.
Apoi punem totul inpreuna toate ingredientele pe rind: ciocolata topita,crema cu zaharul vanilat,concentratul de crema si vodka, amestecam bine.
Se serveste cu gheata.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii