Lenticche cu cotechino

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr lenticche (linte)
  • 200 gr cotechino (un fel de amestec cu carne de vitel si porc, se gseste in comert)
  • 1 carnat afumat
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • sedano(telina)
  • 100 gr unt
  • sare,piper

Mod de preparare

Se fierbe lintea o ora jumate apoi se scurge de apa.Ceapa se caleste in unt apoi se adauga morcovii, telina si carnatii afumati taiati felii.Cotechino se fierbe in apa circa 30 de minute. Dupa fierbere se desigileaza si se taie invelisul de plastic, se taie felii si se adauga in tigaia cu ceapa si toate celelalte. Apoi adaugam lintea si un pic de zeama in care a fiert ea. Se condimenteaza dupa gust.. Se mai lasa cateva minute si se serveste calda. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise