Se spala toate legumele,se sterg cu un prosop curat se scobesc legumelein interior dar pastrati capacelele de la ele.Compozitia se pune in bleder se toaca dar nu foarte mult mai adaugi si cele3rosii,cartofii,cutia de rosii tocate si patrunjelul.Pasta abtinuta se amesteca cu orezul gata spalat,sare,piper,cimbru,zaharul mai pui siputin ulei dar de masline.Eu pun compozitia intr-o sita si las sa se scurga zeama dupa ce sa mai scurs din zeama atunci adaug uleiul de masline.Cu aceasta compozitie se umple legumele si se pun capacelele.legumele le asezi una langa alta in tava poti pune niste cartofii printre legume.Sosul care a ramas dupa ce ai dat compozitia prin sita il adaugi peste legume in tava. Stropesti cu ulei de masline din belsug si adaugi apa calda atat cat sa se astupe legumele dai tava la cuptor 1ora si 30 minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii