Este unul dintre preparatele preferate din camara mea pentru ca folosesc amestecul de legume si zarzavaturi la ciorbe, ghiveciuri, sosuri, tocanite, fripturi, poate fi consumat chiar si ca zacusca, pe paine.
Se spala si se curata toate ingredientele, rosiile se curata de pielita, apoi se toaca toate marunt, prin masina de tocat sau se maruntesc cu blenderul. Cativa morcovi si patrunjei se taie felii subtiri, pentru aspect. Rosiile se taie cubulete.
Puneti la calit, in ulei,ceapa si morcovii macinati, apoi adaugati pe rand albitura si restul ingredientelor, feliutele de morcovi si patrunjel, verdeata tocata, sare, piper si lasati-le la foc mic, cu capac, vreo ora dupa ce amestecul a inceput sa clocoteasca.
Puneti borcanele spalate si uscate intr-o cratita mai mare, cu cativa cm de apa, la incins, la foc mic. Cand s-au infierbantat bine, se umplu cu amestecul clocotit, se strang bine capacele si se dau la cuibul de perne, pentru sterilizat, pana a doua zi, apoi se pun in camara.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii