Se curata si se taie cuburi toate legumele. Intr-o tigaie se calesc ceapa, morcovii, ardeii si mazarea 5 minute in ulei. Se adauga celelalte legume si se lasa la foc mic 10 minute, se dau la o parte
Se bat ouale omleta, se adauga smantana, sarea, piperul, condimentele, se amesteca cu legumele. Se varsa amestecul intr-un vas ce merge la cuptor-foc mic. E gata!!!
Pofta buna - e un aperitiv foarte bun si iute de pregatit!!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii