E foarte simplu de preparat si timp redus in bucatarie:
Ceapa se taie in diverse forme(pestisor, fideluta, cubulete)si se unduieste in 2-3 linguri de ulei
Se calesc si morcovii taiati in rondele subtiri si se pun si celelalte ingrediente,in afara de brocoli care se adauga mai spre sfarsit, adica dupa 1/2h su o cana de apa
Capacul trebuie sa stea pe cratita pt a se inabusi legumele
Cam 40 minute dureaza si cand e gata se adauga usturoiul taiat marunt si mararul, patrunjelul(dupa gustul fiecaruia
Se pot servi ca fel de mancare sau garnitura la friptura, peste
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii