Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie felii . Se pun la fiert in apa cu 100 ml vin alb si putina sare.
Prazul,dovleceii si morcovul se curata,se spala si se taie fasii subtiri pe lungime. Dupa ce cartofii incep sa fie patrunsi se vor adauga fasiile de praz,dovlecei si de morcov si se fierb impreuna cateva minute, dupa care se vor scurge intr-o strecuratoare.
Intre timp se incalzesc intr-o tigaie untul si uleiul de masline.Cand untul este gata topit se adauga pentru cateva minute legumele fierte si racite amestecandu-se doar prin miscarea tigaii pentru a nu se sfarama legumele.Se condimenteaza dupa gust si pot fi servite ca atare sau ca si garnitura la preparate din carne si peste.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii