Se pune cratita de fonta la incins.
Se pune cratita de fonta la incins. Se curata morcovii si se taie rondele.
Se spala si se taie rondele dovlecelul.
Se spala , se curats de seminte si se taie fasii ardeiul gras.
Se taie ciupercile si broccoli se rupe in buchetele mici.
Se curata uturoiul si se da pe razatoarea mica sau se marunteste cu ajutorul presei.
Dupa ce s-au pregatit toate ingredientele in cratita de fonta incinsa se adauga uleiul de susan apoi morcovul si ciupercile.
Dupa ce scad putin se adauga ardeiul , dovlecelul, usturoiul si sosul de soia.
Se soteaza putin cat sa se gateasca usturoiul apoi se adauga apa si broccoli. Se amesteca tot si se pune capacul. Se mai lasa sa se gateasca inabusit legumele circa 10-15 minute la foc mediu.
Se indeparteaza apoi capacul si se serveste preparatul.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii