Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii si ceapa se curata, se spala, se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala si se taie felii (rondele). Patrun|elul se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii, ceapa si cartofii se fierb in apa rece cu sare. Cu cca 15 minute inainte de sfirsitul fierberii se introduc bucatile de peste, piperul boabe, foile de dafin, sarea si se continua fierberea adaugand in final vinul (stropit peste toata suprafata). Pestele si legumele fierte se scurg si se asaza pe platou. In supa de peste ramasa se adauga 100 g unt si se pun sa se incalzeasca fasolea si mazarea. Cind s-au incalzit se scurg de lichid si se asaza pe platoul cu peste si legume. Deasupra legumelor se pune restul de unt taiat bucatele si se presara patrunjel verde, taiat marunt.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii