Fierbem pastele, le trecem pe sub un jet de apa rece, dupa care le punem la scurs. Dam toate legumele si cascavalul pe razatoare si tocam frunzele. Intr-o tigaie pune 50gr unt la topit, adaugam legumele si frunzele, sare , piper si dinstuim totul 15’, la foc mic.
Tapetam cu 50gr unt, un vas de yena, punem jumatate din cascavalul ras, adaugam un strat de legume, unul de paste si continuam astfel incat ultimul strat sa fie de paste. Deasupra punem cascavalul ras si untul ramas. Dam totul la cuptor pentru 20’. Acest preparat se poate servi atat cald cat si rece. Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii