Legumele congelate se lasa la decongelat. Se curata ceapa si se toaca marunt. Morcovul se curata si se taie rondele. Intr-o tigaie, se incinge uleiul si se inabusa ceapa.
Se adauga morcovul. Se adauga sucul de rosii si se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga legumele decongelate si se acopera cu apa. Cand incep sa fiarba se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se pune si mararul uscat.
Se spala orezul si se pune in mancare. Se lasa sa fiarba cam 5 minute, apoi se pune intr-un vas yena. Se da la cuptorul preincalzit si se lasa pana cand toate legumele sunt bine patrunse si zeama a scazut sufiecient.
Pofta buna!
Inspiratie: Rocsi
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii