Legumele se spala si se usuca, ceapa curatata si vinetele se taie in jumatate. Ceapa se inveleste in folie de aluminiu. Se aseaza toate legumele pe grilajul cuptorului si se lasa sa se coaca - rosiile 20-30 min, ardeii si vinetele 30-45 min, iar cepele 1 ora. Dupa ce s-au copt rosiile, se taie rondele, la fel si ceapa. Ardeii si vinetele se curata de cotoare si samburi si se taie fasii.
Se amesteca toate legumele, se aduga usturoiul taiat bucatele, ulei, sare, piper si se lasa la marinat 1 ora.
Se amesteca din cand in cand, se serveste cu patrunjel taiat marunt deasupra.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii