Se pun la calit legumele in putin ulei de masline, apoi se adauga carnea. Cand aceasta este gata se adauga 2 oua batute ca pentru omleta si se inabuse la foc mic. Cand scade putin sosul se adauga paharul de vin alb.
Tava trebuie unsa si tapetata inainte de a aseza foile de lasagna (la distanta de 2-3 cm intre ele). Apoi se aseaza un strat de compozitie, se rade putin cascaval deasupra (optional) apoi iar foaie, iar compozitie si tot asa pana cand terminati compozitia. Ultimul strat trebuie sa fie de carne. Peste acesta se adauga 2 oua batute si suc de rosii (sau bulion diluat) pana acopera ultimul strat de foi.
Se da la cuptorul incalzit in prealabil, 45-60 min la 180 de grade.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii