Se pregateste umplutura din toate ingredientele: se fierb toate la foc redus si acoperite cu un capac.
Se pregateste sosul bechamel:
Laptele se pune la fiert cu untul, zaharul, sarea. Se opreste putin lapte rece si se amesteca intr-un vas cu faina. Amestecati continuu ca sa nu se formeze cocoloase.
Cand laptele da in clocot, se toarna compozitia de faina, amestecand continuu la foc redus pana se ingroasa. Se fierbe 2 min si se lasa la racit. Apoi se adauga ouale.
Intr-o tava se pune sosul bechamel pana acopera toata suprafata tavii. Apoi, se aseaza fasii de lasagna, carnea tocata si praf de parmezan in straturi alternative, repetand pana se termina umplutura. Ultimul strat trebuie sa fie de bechamel si parmezan presarat.
Se da la cuptorul incins la 180 de grade pana se rumeneste.
Se serveste calda, taiata in portii patrate.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii