Laste umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Laste umplute

Ingrediente

  • faina 200gr.
  • oua 4buc
  • ceapa 1bucata
  • patrunjel frunze 2 legaturi
  • boia rosie 1 lingurita
  • frunza de telina
  • sare sau vegeta dupa gust
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Laste umplute este o supa de criza si cum de multe ori te uiti in frigider(cel putin eu) ma trezesc ca nu am decat acele ingrediente, e drept putine la numar, dar cu care se poate face o supa gustoasa.

Se pune apa in oala, eu o fac intr-o oala de 5l.intre timp punem si 3 oua intregi la fiert. Facem patura din taietei din cele 200gr. de faina alba cu 1 ou, intindem, dupa care o lasam pe masa. Acum, ouale fiind deja fierte, le curatam de coaja si le zdrobim cu furculita, calim intr-o tigaie ceapa pana este sticloasa si adaugam ouale zadrobite, patrunjel taiat marunt, boia, sare si piper.Intindem pe jumatate de foaie de laste umplutura, rulam si taiem in romburi nu foarte mari si in apa clocotita le introducem una cate una.Din supa luam doua linguri si punem in cratita in care am facut umplutura, pentru a lua din ea tot ce a ramas acolo.Fierbem 10 minute, mai adaugam sare si piper iar la final mai presaram putin patrunjel si stingem focul si nu uitam sa punem un capac pe oala.

Este o supa usoara si foarte gustoasa mai ales pentru cei care sunt prieteni cu pastele fainoase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise