Lasagna de cârnati proaspeti

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Lasagna de cârnati proaspeti

Ingrediente

  • 1 ceapã si 4 cãtei de usturoi
  • 100 ml ulei de mãsline
  • 2 rosi mari
  • 2 linguri pastã de tomate
  • 600 gr. cârnati proaspeti fãrã piele
  • sare si piper
  • 1 linguritã de oregano sau busuioc tocat
  • 350 gr. foi de lasanha
  • 500 ml sos bechamel
  • 100 gr brânzã rasã ( parmezan)

Mod de preparare

Ca sã ies din obisnuintã am schimbat carnea pe cârnati proaspeti, am folosit cârnati neafumati acei numai buni pentru frigãrui...

Reteta am gãsit-o într-o revistã culinarã , arãta asa de bine cã nu am rezistat sã nu experimentez.

1) Ceapa si usturoiul tocat mãrunt se cãleste în ulei, când începe sã îsi schimbe culoarea adaugã rosiile tocate (curãtate de pielitã) si lasã sã se înmoaie.

2) Adaugã pasta de tomate si cârnati tocati, condimenteazã si lasã pe foc încã 5 minute amestecând din când în când.

La urmã am pus jumãtate din sosul bechamel.

3)În vasul pentru cuptor ( sã fie unul mai adânc) pune putin ulei si pune foile de lasanha.

Peste foi distribuie o parte din preparatul de carne apoi iar foi de lasanha si tot asa pânã se terminã.

Acoperã cu foi de lasanha, toarnã restul de bechamel apoi brânza rasã.

Dã la cuptor la 190ºC circa de 30 min.

Serveste imediat cu salatã.

Poftã bunã!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise