LASAGNE CU SPANAC SI PESTE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 GR LASAGNE
  • 500 GR SPANAC
  • 50 GR FAINA
  • 40-50 FG UNT
  • 450-500 ML LAPTE
  • 300 GR. FILE PESTE
  • 1 CONSERVA ROSII DECOJITE
  • 300 GR CASCAVAL
  • SARE, PIPER, ULEI, MARGARINA

Mod de preparare

Se fierb lasagnele conform instructiunilor de pe pachet. Se fierbe spanacul si se taie marunt. Rosiile din conserva se taie in patru si dupa aceeea se maruntesc. Pesteel se spala si se taie bucatele.

Sosul bechamel:

Se topeste untul, se pune faina in ploaie (amestecandu-se continuu ca sa nu se faca cocoloase), se toarna laptele , se pune sare si piper. Se la sa sa fiarba 5 minute.

Intr-un vas de jena uns cu margarina, se pune primul strat de lasagne fierte, peste care se pune spanac, rosii, peste, cas ras. Se continua asa pana cand ultimul strat este de lasagne.

Se toarna sosul bechamel si se da la cuptor pana se face crusta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise