Intr-o tigaie puneti 3 linguri de ulei de masline si caliti morcovul si ceapa (taiate marunt), adaugati si carnea si lasati-o sa se rumeneasca putin, adaugati vinul si lasati cateva minute, adaugati sucul de rosii dupa ce vinul s-a evaporat si lasati la foc mic pentru 30 min. La urma adaugati putin piper. Intre timp fierbeti foile de pasta. Puneti in tava primul strat de paste, deasupra puneti un strat de sos de carne pe care l-ati preparat impreuna cu besciamella, puneti si un strat de branza rasa si 2 bucatele mici de unt, faceti un alt strat de lasagne in acelasi mod de inainte, si deasupra, ultimul strat, puneti sosul de carne ramas impreuna cu besciamella. Puneti in cuptor la 200 grade pentru 30 min.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii