LASAGNA DELICATA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foi de lasagna - 1 pachet
  • Carne de pui tocata - 500 gr
  • Dovlecei - 1 kg
  • Ceapa verde - 1 legatura
  • Usturoi verde - 1 legatura
  • Suc de rosii - 400 gr
  • Smantana - 200 gr
  • Sare si piper
  • Parmezan - 300 gr
  • Cascaval - 400 gr

Mod de preparare

Carnea de pui se trage la tigaie cu usturoi, ceapa verde si dovleceii razuiti.

Dupa ce sunt patrunsi se adauga smantana si sucul de rosii.

Se mai da in cateva clocote.

Acest sos se aseaza apoi in straturi alternativ cu foi de lasagna, sos bechamel si parmezan razuit.

Se razuieste cascaval la suprafata si se da la cuptor 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise