Se călesc legumele în ulei. Se adaugă sare, piper, ras-el-hanout, sos de soia şi plicul de pesto cu seminţe, precum si susanul prăjit putin.
Se prepară separat sosurile.
Foile de lasagna se fierb( ale mele au fost făcute de mine). Cele din comerţ pot fi prefierte, respectaţi instrucţiunile de pe cutie.
Se unge o tava cu foarte putin ulei, se pune un rând de foi de lasagna, un rând de legume, sosul roşu, se rade caşcaval, apoi iar foi, legume, cascaval.
Se termină cu lasagna peste care se toarnă un sos din ouă, cascaval ras şi smântână.
Se dă la cuptor până s rumeneşte.
Am servit cu iaurt de casă. Sunt delicioase.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii