1. Se taie vanata si dovleceii in rondele subtiri.
2. Ciupercile se taie si ele marunt. Se rade mozzarela pe razatoarea mare si se imparte compozitia in 3.
3. Se unge o tava de 22 × 33 cm. cu unt sau ulei. Se pune un strat de foi, sos de rosii, rondele de vinete, rondele de dovlecei, ciuperci si branza, apoi se toarna putina smantana; din nou un strat de foi, sos de rosii, vinete, dovlecei, ciuperci si branza, apoi se toarna putina smantana. Se repeta acest lucru inca o data. Se da la cuptor, la foc mediu, cca. 45 de minute. Cand cascavalul are o culoare aurie, se scoate din cuptor, se serveste calda, insotita de un vin alb sec.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii