Lasagna cu bacon ,ciuperci si brie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Lasagna cu bacon ,ciuperci si brie

Ingrediente

  • 1 confectie lasagna
  • 1cutie branza brié
  • 1 cutie ricotta
  • 50g parmezan
  • 1 cutie ciuperci
  • 50g bacon,1 ceapa
  • 300ml lapte
  • 30g faina 25 g unt
  • un varf cutit nucsoara
  • sare,piper
  • 1 cutie mica smantana
  • un varf cutit curry
  • -2 foi de dafin
  • -100g cascaval taiat felii subtiri!

Mod de preparare

Besciamela: faina se amesteca cu laptele,nucsoara sare,piper,se omogenizeaza si se toarna peste untul topit,se amesteca bine,se firbe 5 minute amestecand incontinuu;

Ceapa se taie" pestisori",se caleste cu un catel de usturoi,se adauga baconul taiat felii,ciupercile scurse,se soteaza ,se adauga smantana si curry,dupa care se da de pe foc;

Ricotta scursa se amesteca cu sare,piper,si 2 linguri de besciamela racita,se da deoparte

Branza brié se taie felii subtiri,asa cum este cu coaja ei (gen mucegai)are un gust deosebit;

Asamblare: pe fundul tavii se unge un strat de besciamela,se aseaza un strat de lasagna,un strat de ricotta,pana la terminarea ingredientelor,iar deasupra sosul de ciuperci,si felii de cascaval;

Se introduc in cuptorul incins,220°C cam 30 minute ,se lasa putin sa se raceasca dupa care se pot servii!

Pofta buna!

*va asigur ca sunt delicioase:))

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise