Besciamela: faina se amesteca cu laptele,nucsoara sare,piper,se omogenizeaza si se toarna peste untul topit,se amesteca bine,se firbe 5 minute amestecand incontinuu;
Ceapa se taie" pestisori",se caleste cu un catel de usturoi,se adauga baconul taiat felii,ciupercile scurse,se soteaza ,se adauga smantana si curry,dupa care se da de pe foc;
Ricotta scursa se amesteca cu sare,piper,si 2 linguri de besciamela racita,se da deoparte
Branza brié se taie felii subtiri,asa cum este cu coaja ei (gen mucegai)are un gust deosebit;
Asamblare: pe fundul tavii se unge un strat de besciamela,se aseaza un strat de lasagna,un strat de ricotta,pana la terminarea ingredientelor,iar deasupra sosul de ciuperci,si felii de cascaval;
Se introduc in cuptorul incins,220°C cam 30 minute ,se lasa putin sa se raceasca dupa care se pot servii!
Pofta buna!
*va asigur ca sunt delicioase:))
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii