1. Se toaca morcovul si una dintre cepe si se calesc in unt. Se adauga carnea tocata si se prajeste pana devine sfaramicioasa. Se toarna vinul rosu si se lasa sa fiarba. Se adauga apoi supa, bulionul, patrunjelul tocat si foile de dafin si se lasa sa fiarba la foc mic 20-30 de minute. Se indeparteaza foile de dafin si se condimenteaza cu sare, piper si zahar.
2. Se opareste spanacul, se trece prin jet de apa rece si se toaca. Se caleste in ulei de masline restul de ceapa tocata impreuna cu usturoiul pisat. Se adauga spanacul, smantana si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
3. Se incinge cuptorul la 180 C. Se unge o forma de sufleu si se aseaza un strat de foi de lasagna, apoi sosul de carne impreuna cu cel de spanac si jumatate din cantitatea de mozzarella; se acopera cu inca un strat de foi si cu restul de ingrediente, avand grija ca mozzarella sa ramana deasupra. Se da la cuptor pentru 35 de minute si se serveste calduta.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii