1. Se toaca morcovul si una dintre cepe si se calesc in unt. Se adauga carnea tocata si se prajeste pana devine sfaramicioasa. Se toarna vinul rosu si se lasa sa fiarba. Se adauga apoi supa, bulionul, patrunjelul tocat si foile de dafin si se lasa sa fiarba la foc mic 20-30 de minute. Se indeparteaza foile de dafin si se condimenteaza cu sare, piper si zahar.
2. Se opareste spanacul, se trece prin jet de apa rece si se toaca. Se caleste in ulei de masline restul de ceapa tocata impreuna cu usturoiul pisat. Se adauga spanacul, smantana si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
3. Se incinge cuptorul la 180 C. Se unge o forma de sufleu si se aseaza un strat de foi de lasagna, apoi sosul de carne impreuna cu cel de spanac si jumatate din cantitatea de mozzarella; se acopera cu inca un strat de foi si cu restul de ingrediente, avand grija ca mozzarella sa ramana deasupra. Se da la cuptor pentru 35 de minute si se serveste calduta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii