Intr-o tigaie cu pereti inalti, se pune uleiul, apoi adaugam morcovul dat pe razatoarea mica.
Intr-o tigaie cu pereti inalti, se pune uleiul, apoi adaugam morcovul dat pe razatoarea mica si ceapa taiata cubulete. Se caleste putin, adaugam apoi pasta de ardei si carnea tocata de vita si putina apa, se amesteca incontinuu, pana se patrunde carnea putin, apoi adaugam bulionul si lasam sa fiarba cam 30 minute, pana sosul scade si carnea se patrunde bine.
Pentru sosul bechamel, folosim o cratita in care punem untul la topit, adaugam faina si lasam putin sa se rumenesca (sa nu se schimbe la culoare), apoi adaugam laptele si condimentele impreuna cu sarea si piperul. Se amesteca continuu cu un tel, pana se ingroasa.
ASAMBLARE:
In tava unsa cu putin unt, se pune un strat de sos bechamel (CA SA NU SE ARDA FOILE), apoi 2 foi de lasagna, un strat de sos de bechamel, un strat de sos bolognese, putina telemea si cascaval razuite, iar foi, iar sos alb si tot asa, pana terminam cantitatile si foile. Deasupra trebuie sa ramana un strat de foi, putin sos alb si presaram cascaval deasupra. Se da la cuptor 45-50 minute. Se poate servi calda sau rece (se poate taia mai bine).
Este o reteta super, extrem de delicioasa, facuta in straturi de foi si sosuri cu gusturi deosebite.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii