Lasagna

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -500 g carne tocată amestec (recomandare: Meșterul Măcelar Carne tocată amestec);
  • -1 pachet foi de lasagna;
  • -500 ml sos de roșii;
  • -500 g parmezan;
  • -20 g unt;
  • -2 căței de usturoi;
  • -1 cană de supă de pui;
  • -sare;
  • -piper;
  • -ulei de floarea soarelui.

Mod de preparare

Carnea tocata se caleste in putin ulei de floarea soarelui si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Pe masura ce carnea este gata, se adauga usturoiul pisat si supa de pui. Se lasa pe foc aproximativ 15 minute. Se poate folosi supa obtinuta prin fierberea unei bucati de carne de pui sau se poate opta pentru supa instant. Sosul de rosii se adauga in momentul in care supa scade aproape in totalitate, apoi se mai lasa pe foc inca 1 minut. Tava in care va fi montat preparatul se unge cu unt; se asaza o foaie de lasagna, apoi punem un strat din sosul de carne, apoi parmezan razuit. Continuam tot asa pana cand ingredientele se epuizeaza. Ultimul strat trebuie sa fie o foaie de lasagna. Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 150-170° pentru 40-50 de minute. Se verifica cu furculita ca foile de lasagna sa fie moi. Se scoate din cuptor, se portioneaza si se serveste calda.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise