Am pus 2 catei de usturoi la calit, iar cand si`au schimbat culoarea i`am scos. Am adaugat ceapa tocata marunt pe care am calit`o pana s`a inmuiat. Am adaugat morcovul ras si ardeiul tocat marunt si am lasat sa se caleasca cateva minute, apoi am adaugat carnea. Cand si carnea si`a schimbat culoarea, am adaugat o cescuta de apa si condimentele. Apoi am pus sucul de rosii si cei 5 catei de usturoi intregi, si am lasat sa fiarba cca 1 ora.
Am fiert in apa cu sare foile, apoi am asezat intr`o tava un rand de foi, mozzarella, carne, mozarella, si iar foi...... Aici fiecare pune cate straturi vrea, eu am pus 5. Pe ultimele foi se mai puna putina compozitie de carne, apoi se presara parmezan din belsug.
Se da la cuptor ptr 30 min.
Si se mananca pe nerasuflate!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii