laptele se fierbe cu 150 g zahar. Albusurile se bat spuma cu telul, adaugind treptat 100 g zahar. Din albusul batut spuma, se iau galuste cu lingura (umezita) si se pun in cratita cu lapte, la fee moderat, unde se tin cca 2 minute pe fiecare parte. Galustele se scot intr-un vas separat. Laptele se strecoara si se lasa sa se raceasca. Gaibenusurile se amesteca bine cu 100 g zahar, adaugind cite putin lapte racit si amestecind mereu la foe moderat pentru a nu se lipi de vas, pina ce se ingrcasa putin. Se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca compozitia. Dupa racire, se pune crema in compotiera si se aranjeaza deasupra galustele de albus, servindu-se rece.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii