De mult vroiam sa fac lapte condensat. Ieri am gasit reteta lui Stelios Parliaros, unul din cei mai buni cofetari patiseri ai Greciei.
Ne trebuie neaparat un robot ca sa obtinem un lapte condensat cremos si fara cocoloase. Daca nu dispunem de un robot de bucatarie putem incerca sa facem laptele condensat cu un blender sau cu mixerul, numai ca nu va iesi cremos imediat, ci doar dupa ce il tinem la frigider pentru cateva ore unde se va intari putin.
Bagam toate ingrendientele in robot si mixam la viteza maxima pentru 1 minut (daca mai este nevoie mai putem adauga 1 lingura de lapte praf astfel incat in momentul in care iese din robot, sa aiba o consistenta asemanatoare unei creme) dupa care punem laptele condensat in borcan si pastram la frigider.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii