Langosi cu usturoi, smantana si branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Langosi cu usturoi, smantana si branza

Ingrediente

  • 30 g drojdie proaspata
  • 650-700 g faina alba tip 000
  • 250-300 ml apa
  • sare
  • ulei
  • 1 capatana usturoi
  • smantana 12% grasime
  • branzica

Mod de preparare

Se face o coca din faina, drojdie, sare, apa si ulei (turnati in cosul palmei - 2 x) se framanta in continuare pana considerati ca este bine framantat, se lasa la dospit in jur de 30-35 minute la loc cald. :)

Dupa ce a dospit, punem in tigaie uleiul la incins la foc mic ca sa avem timp sa modelam aluatul fie in mana, fie cu sucitorul. :) ( eu le-am facut in mana) Din usturoi, sare si ulei facem o maioneza peste care adaugam smantana dupa gust.

Dupa ce sunt gata, se ung cu maioneza de usturoi si smantana, iar pe deasupra de presara branza.

Sugestii: de asemenea, ii mai puteti unge cu crema de ciocolata, gem sau smantana cu branza fara ustuoi sau pur si simplu cu zahar pudra.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise