Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia.
Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina.
Framantam bine pana obtinem un aluat nelipicios. Din aluat formam o bila si o ungem cu ulei pe toata suprafata, apoi il punem intr-o punga inchisa la culoare (un sac de gunoi) si la frigider pentru o ora.
Intr-o tigaie punem ulei (sa fie ulei cam de un deget in tigaie) la incins. Luam din aluat cate o bucata de marimea unui ou, il intindem cu mainile si il punem la prajit.
Deasupra razuim branza telemea si punem smantana si mujdei daca va place. Sau daca preferati varianta dulce atunci gem, crema de ciocolata.
Se servesc calzi .
Restul de aluat se pune la frigider si se poate pastra pana la 7 zile.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii