1. se taie carnea in cuburi cu latura de 3 cm
2. se taie ceapa in jumatati
3. se aseaza carnea si ceapa intr-un vas tip jena, se adauga apa si uleiul, se acopera vasul cu capac si se da la cuptor pentru o ora si jumate la 200 grade
4. se da ghimbirul pe razatoare, se toaca usuroiul
5. se toaca scortisoara
6. se scoate vasul din cuptor si se adauga rosiile in bulion
7. se adauga condimentele: sarea, piperul, cardamonul, scortisoara, cuisoarele, tecile de coriandru, cuminul, garam masala (curry), ustoruiul si ghimbirul
8. se baga vasul jumate de ora la cuptor la 175 grade
9. se scoate vasul, se adauga iaurtul
10. se pune in farfurii si se serveste cu orez cu bob lung
Reteta e buna si cu carne de vita, desi este o adaptare.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii