faina,250gr unt,galbenusurile,bicarbonatul,1 plic de zahar vanilat, praful de copt si 150gr zahar,un pic de lapte daca este nevoe,le framantam bine .Apoi coacem 4 foi pe dosul tavii. CREMA:250gr zahar,smantana,coaja de la lamaie rasa,zaharul vanilat,1 lingura cu varf de faina,le punem la fiert pana se ingroasa,api il racim si adaugam 250gr unt.Ungem foile cate 2 cu dulceata si in mijloc punem crema.Deasupra presaram zahar praf.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii