Spalati si frecati bine lamaile.Taiati-le in sferturi pe lungime,fara a desprinde complet feliile,apoi lipiti partile.Deschide-ti usor fiecare lamaie,presarati sare,apoi inchideti-le.Puneti-le inghesuite in borcan sterilizat si presati-le cu un obiect greu.Turnati sucul de lamaie, acoperind complet lamaile.Turnati uleiul deasupra, intr-un strat subtire(are rolul de a impedica formarea mucegaiului). Zeama va fi tulbure la inceput,dar se va limpezi in 3-4 saptamani, cand lamaile vor fi gata pentru consum.Se pot servi cu peste la gratar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii