Rosiile se spala.
Rosiile se spala, li se cresteaza varful in 4, cu ajutorul unui cutit, se decupeaza cotorul si se indeparteaza, dupa care se scobeste rosia si se scot semintele, cu ajutorul unei lingurite si a cutitului. Se clatesc rosiile cu apa rece si se lasa sa se zvante.
Doua fire de marar si partea alba de la firele de ceapa se spala si se taie marunt. Se amesteca apoi cu branza. Se pun intr-o punga, care se taie la un colt, dupa care se umplu rosiile cu acest amestec.
Se ia o frunza de ceapa, se spala si se introduce in gaura facuta in rosie (acolo unde a fost cotorul), apoi se asaza pe un platou. Se procedeaza la fel si cu restul rosiilor.
Se asaza doua cepe, fara partea alba, langa lalele din rosii, iar deasupra se pun patru fire de marar (spalate). Se leaga buchetul de lalele cu un fir de ceapa.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii