Aluatul:se imoaie drojdia cu putin lapte caldut,se adauga putina sare apoi faina si uleiul de masline,se framnta pana primeste un aspect omogen si se lasa 30 de minute. Dupa cele 30 de minute se intind bucati cat un pumn,cat se poate de subtire.
Intr-o tigaie se caleste ceapa taiata marunt in ulei de masline,peste ea se pune carnea de vita condimentata cu sare,piper,boia si condiment de shaorma(numai daca aveti),apoi se pun bucatelele de ardei si rosie,se prajesc timp de 5 minute,acest continut se intinde deasupra aluatului si se baga la cuproul preincalzit la 300 de grade,se lasa 5-10 minute pana se observa marginile putin prajite.
Dupa ce se scoate din cuptor,inainte de servire se decoreaza cu lamaie,apoi pentru un gust foarte bun se stoarce suc de lamaie deasupra pizzei.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii