Kukilada-fursecuri cu cacao

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Kukilada-fursecuri cu cacao

Ingrediente

  • 100 ml ulei de canolla
  • 2 oua
  • 100 gr zahar brun
  • 50 gr zahar alb
  • 1lingurita esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 40 gr de cacao
  • 1/2 pahar de nuci sau amestecatura de nuci si stafide
  • 160 gr faina

Mod de preparare

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena.

Incalzim cuptorul la 170 de grade C si intre timp punem o foaie de copt pe tava cuptorului si punem movilite de compozitie.

Se pot pune cu ajutorul a 2 lingurite sau cu mainile inmuiate in putina apa se pot face mingiute mici si aseza pe tava.

Se coc 10-12 minute nu mai mult, se pun pe o sita sa se raceasca dupa care se pastreaza intr-o cutie inchise.

Sunt foarte gustoase asa, dar si ca sandwich cu putina inghetata de vanilie intre ele.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise