Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.Se fierb pastele in apa clocotita cu sare pina sint aproape moi (al-dente).
Se strecoara si sepun intr-un vas cu doua linguri de ulei ca sa nu se lipeasca intre ele.In alt vas se amesteca brinzeturile cu zahar oua si stafide si se adauga si scortisoara.Se amesteca pastele cu compozitia de brinza ca totul sa se cuprinda .Se unge otava lunguiata ca de chec cu putin ulei si se toarna compozitia.Se coace 45 de minute pina se rumeneste si se presoara cu zahar pudra.
Este gustos caldut sau rece.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii