Ingrediente
1/2 capatana varza acra, 300 gr carne de porc, 250 gr carne de pui, 300 gr carnati afumati, 1 ceapa, 1 morcov, 1/4 radacina telina, 300 gr rosii in sos de rosii, 1 lingura pasta de ardei, 1 lingura marar tocat, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Varza tocata se pune in oala peste carne.Adaugam pasta de ardei,piperul,rosiile taiate cuburi,sosul de rosii si completam cu apa cat sa avem suficienta zeama pentru cand mancarea va fi gata.
Dupa ce varza si carnea sunt fiarte, vom adauga carnatul taiat felii si mai lasam doar cateva mancam 10-15)
Daca mai este necesar, vom adauga sare si eventual zeama de varza. Aici depinde de cat de acra este varza si cat ne place noua supa de acra.
La final adaugam si mararul tocat.