Untul se amesteca cu zaharul, galbenusurile, sucul de portocale, apa de trandafiri, faina in ordinea enumerata.Se adauga toate aromele amaestecate in prealabil cu Ouzo si Metaxa,apoi restul ingredientelor si se framanta gentil,doar ca sa se amestece si sa se lege ingredientele.Aluatul se intinde in foaie de doua degete grosime.Se da la rece 1/2 de ora.Traditional se decupeaza si se modeleaza in semilune,dar mai nou se decupeaza cu diferite forme decorative.Se asaza in tavi neunse si se dau la cuptor. Prajitura nu este dulce asa ca se poate servi unor persoane care sufera de diferite afectiuni.Dar pentru toti ceilalti se unge cu ajutorul unei pensule cu apa de trandafiri si se pudreaza din belsug cu zahar pudra.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii