Fiindca abia ce am intrat in mult asteptata - de unii - si hulita - de altii - luna a indragostitilor, propun un dulce al carui istorioara e chiar mai dragalasa decat dulcele in sine. Este vorba de o crema de ciocolata in mai multe arome, fiecare aroma in cupa ei separata. Se mananca-n doi, fiecare gustand din alta cupa pentru ca apoi sa ghicesti aroma partenerului/partenerei printr-un sarut :) .
Intr-un ibric se pun pe foc 2-3 linguri de smantana cu menta tocata, intr-un ibric 2-3 linguri de smantana cu 2-3 linguri de suc de portocala si intr-un alt ibric ciocolata facuta bucatele la topit (la bain-marie). Cand smantana incepe sa fiarba se ia de pe foc si se strecoara cea cu menta. Se pune fiecare in cate-un bol iar deasupra se toarna ciocolata si se amesteca. Crema se poate servi calda sau rece (in prima varianta este cremoasa, rece se va intari, capatand consistenta unei ciocolate mai cremoase). Sa va iubiti mult!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii