Incinge cuptorul la 190˚C.
Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul.Incorporeaza apoi ouale urmate de sucul de portocala apoi ciocolata topita.Inglobeaza ingredientele uscate si amesteca pana cand obti un aluat omogen.
Ia din aluat cate o lingurita plina de aluat.Introdu in aluat o bombona Kinder apoi da biscuitelui forma de minge.Pune biscuitii pe o tava tapetata cu foaie de copt la o distant de 4-5 cm unul de altul.Da biscuitii la copt 18-20 minute pana cand s-au rumenit usor.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii