ketchup picant

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -sucul de la 6kg rosii
  • -ardei capia sau gogosar 3kg (dat prin masina)
  • -200gr zahar
  • -100gr otet
  • -1/2 lingurita piper ,acinat
  • -2 lingurite faina de mustar
  • -50-100gr miere de albine
  • -cimbru 1/2 lingurita
  • -2-3 ardei iuti

Mod de preparare

Se fierbe sucul de rosii impreuna cu ardeii pana

scade aproape jumatate din cantitate,se adauga celelalte ingrediente.

Fierbinte se pune in borcane sau sticle se capseaza si se pot pastra

peste 2 ani.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise